I dag och i morgon ska det förhoppningsvis inte regna. Då kan vi fortsätta måla på huset. I går och i tisdags blev det inte något målat. Då hade jag sydagar.
 
Först sydde jag en klänning i ett trikåtyg som jag köpt på fossan.se.  Mönstret jag använde var från line2line. Mönstret har jag köpt från denarmin.se.
 
 
 
 
Jag köpte en ny overlock i juni. Jag är så nöjd med den. Den är mycket användarvänlig. Jag var så trött på min gamla som var över 30 år. Det jobbiga med den var att den krånglade hela tiden och var väldigt svår att trä.
 
 
Med klänningen kryssade jag rutan "Skapa en volang".
 
I tisdags började jag sy på en klänning som blev klar i går. Även den är sydd i ett mönster från line2line. Jag tyckte inte den blev lika bra. Det blev inte snyggt med luvan. Det får bli en hemmaklänning. Tygerna och mönstret är inköpta på denarmin.se.
 
 
 
 
Med denna klänning kryssade jag rutan "Skapa ett plagg" i sybingon.
 
 
Det kanske blir en ruta kryssad i sybingon i dag också, laga ett plagg. Jag råkade göra en reva i min favoritblus. Blusen köpte jag när jag och mamma var i Vadstena för över 20 år sedan. Den är väldigt tunn och skön att ha på sig på sommaren. Tyget har dock blivit väldigt skört.
 
Ha en fin dag.
 
 
Ellen Delin

Vad duktig du är! Wow. 💙

Svar: Tack
bylijo.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress