I går gjorde jag klart en väska. Det var ett av mina pågående projekt som inte väntat så länge på att bli klart. Jag började på väskan i april. Jag har många fler påbörjade projekt som väntat mycket längre på att få bli klara.
 
Jag är med i en grupp på facebook, mysterievirkning. Det var första mysteriet jag deltog i. Det var kul. Min e-post krånglade hela tiden mysteriet pågick och jag fick fråga efter  delarna hela tiden. Jag orkade inte tjata om det, så del 5 och 6 fick jag inte. Det är inte de som håller i gruppens fel utan min eget val.
 
Jag gjorde ett eget avslut på väskan istället. Jag använde även virknål 3.5 istället för 3 så min väska blev ganska stor. Jag ville att väskan skulle bli stor. Jag tänker använda väskan som strandväska. Garnet räckte i alla fall och det blev en del över.
 
Jag köpte kitet till väskan från bautawitch.se. Istället för handtaget som ingick återanvände jag handtag från en kasserad väska. Jag fodrade väskan med ett tyg som passade bra ihop med garnerna som väskan är virkad i. Det hade egentligen varit mer praktiskt att använda plastad frotté men det blev finare med tyget.
 
Så här blev väskan när den var färdigvirkad och försedd med handtag.
 
 
Det var inte helt lätt att sy i handtagen för George ville sitta i knäet hela tiden.
 
 
Jag sydde fast en ficka på fodret. Jag använde en jättesnygg dragkedja som är guldig till fickan. Färgen på dragkedjan kommer tyvärr inte fram på bilden. Dragkedjan är mycket snyggare i verkligheten.
 
 
Så här blev väskan när den var helt klar.
 
 
När väskan var klar kryssade jag rutorna i sybingon "gör klart ett ufo" och "skapa en ficka". Jag skulle ha kunnat kryssa några rutor till men jag vill inte att sybingon ska ta slut för fort. Jag kryssar bara två rutor åt gången. Jag tror jag skulke kunna ha fler brickor.
 
 
Ha en fin torsdagskväll. Det ska jag ha. Hos mig är det just nu jättehärligt väder.
Annika

Din väska blev ju fin med eget avslut också! Jag håller också på och kryssar av lite rutor en efter en på sybingo, håller med dig om att det är roligare att inte kryssa alla rutor till ett projekt utan att göra flera olika projekt istället!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress