Är det något jag inte kan tänka mig att sy så är det trosor och bh. En ruta i sybingon är att skapa underkläder. Det enda jag kan tänka mig att sy är en underklänning. I går blev underklänningen sydd. 
 
 
Jag använde ett tyg som jag köpte för många år sedan från en syateljé som upphört med sin verksamhet. Tyget är mycket finare i verkligheten än vad som ses på bilderna.
 
 
Upptill kantade jag med en töjbar spets.
 
Framstycket.
 
Bakstycket.
 
Jag hade tänkt att även kanta hela nederdelen av underklänningen med spetsen men det räckte bara till framstycket. Det fick därför bara bli spets nertill på framstycket.
 
 
Nu har jag kryssat rutan skapa underkläder i sybingon.
 
 
Jag hade planerat att jag även skulle kunna kryssa rutan testa en ny detalj. För ett tag sedan köpte jag bh-spännen som jag tänkt att använda till just en underklänning. Jag har inte testat att använda sådana tidigare. Jag hittade dem tyvärr inte. De kanske kommer fram när jag så småningom ska organisera mitt materialförråd. Jag ville inte vänta till dess att göra klart underklänningen. Jag använde istället glittrigt trikåresår.
 
 
Först gick det inget bra att sy underklänningen. Jag var nära att ge upp och kasta den i papperskorgen men skam den som ger sig. Slutresultatet blev riktigt bra. Jag är nöjd.
 
 
I dag blir det målning av syateljén igen. Ha en fin måndag.
My Nordqvist

Vad fint!! Duktig du är!!

Svar: Tack
bylijo.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress