30 oktober 2018

Walk in closet

Walk in closet

Jag var ledig i går. Vi var i Jönköping för att hämta en pumptank och en toalettstol som vi beställt på Rinkeby rör. Det blev även ett besök på Ikea. När vi kom till Sandhemstrakten var det rena vinterlandet.
 
 
Vi har just nu många renoveringsprojekt på gång i huset. Vi håller bl.a. på att renovera i tvättstugan. Vi ska ta ner en vägg och göra en garderobsvägg, så det nästan blir som en walk in closet. Ungefär så här tänkte vi oss.
 
 
Bilden tog jag på IKEA i går.
 
Vi ska även göra om i vårt sovrum. Tanken är att vi inte längre ska ha kvar våra garderober där. Våra garderobsstommar ska dottern få i sin walk in closet.
 
Vi har ett stort sovrum och ska sätta upp en vägg, så det blir en stor garderob där vi kan ställa in resväskor, dynor, julsaker m.m.
 
Dottern ska få en walk in closet i mitt tygförråd i klädkammaren. När vi kom hem i går rensade jag och dottern i klädkammaren. Det var fullt med grejer där. Inte bara tyg utan resväskor, dynor m.m. jag glömde bort att ta ett kort hur det såg ut innan men jag kom på att fota när vi tagit ut ungefär hälften.
 
 
En del av grejerna som var där inne lade vi i badkaret så länge tills vi är klara med en större garderob i sovrummet. Nu blir det inget bad på länge.
 
 
Så här såg det ut i klädkammaren när vi tagit ut alla grejer.
 
 
Vi köpte färg i går och i dag ska dottern måla sin walk in closet. Det blir en gråvit färg. Dottern gillar inte den rosalila färgen som jag målade när vi byggt klart huset för cirka 16 år sedan.
 
Jag är även ledig i dag. Nu ska jag gå upp och äta frukost. Sedan ska jag rensa i tvättstugan. Ha en fin dag.