23 mars 2019

God morgon

Allmänt

Äntligen är det en god morgon. Jag fick maginfluensa tidigt på morgonen i torsdags och mådde fruktansvärt dåligt. I går var jag helt utslagen och låg hela dagen. Det enda jag orkade göra var att titta på en serie. Jag gillar egentligen inte att titta på serier. Den här serien tycker jag  dock är bra. Velvet heter den. Den är spansk och handlar om ett modeföretag på 50-talet. Fantastiska kläder. Den har gått i fyra säsonger. Jag tittade på tio avsnitt i går. Första säsongen är 14 avsnitt. Jag tänkte se första säsongen sedan tror jag inte jag tittar mer.  Jag tycker det blir tjatigt med långa serier och de brukar oftast spåra ur efter ett tag.
 
I dag vaknade jag tidigt och var pigg och mådde bra. Jag hade äntligen lite energi. Direkt på morgonen gjorde jag lite vårligt i badrummet på nedervåningen. Städade handfaten och toaletten och bytte handdukar. På våren blir det rosa detaljer i badrummet istället för vinröda som det blir på hösten. 
 
 
 
 
 
Handdukarna och mattan köpte jag på ellos.se för ett tag sedan då de hade 40 %. Jag hoppas de har bättre kvalité än de jag köpte förra året. Förra året köpte jag så fina rosa handdukar av märket Gant. De blev dock jättefula efter tvätt, så de var jag tvungen att kassera. Necessärerna sydde jag förra året. De är fortfarande fina och håller formen. Jag använder dem till förvaring.
 
Jag har gått ner 3 kilo efter maginfluensan. De kilona går jag väl snart upp igen. Jag har dock fortfarande ingen matlust. Frukost i dag blev te, proviva blåbär och paulins superknäcke med avokado.
 
 
Nu ska jag snart åka till stan och köpa kattmat. Jag ska även köpa målarfärg. Jag tror jag orkar måla i dag. Ha en fin lördag.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress