17 mars 2019

Frukost

Allmänt

Visst är det konstigt när jag kan sova länge på morgonen vaknar jag klockan 6 och är klarvaken och när jag måste gå upp klockan 6 orkar jag inte ta mig upp. Det är ändå härligt att vakna tidigt på en söndag och vara pigg och ha en hel dag framför sig.
 
Jag har redan ätit frukost. Det blev en toast och te. Jag ska måla i dag på förmiddagen. Jag har diabetes och blodsockret sjunker mycket när jag målar. Det är därför bra att äta kolhydrater till frukost.
 
Jag handlar ofta på rekoringen i Skövde och Falköping. I Falköping köpte jag för några veckor sedan bröd av Redvägs bageri. Det är ett litet bageri som ligger mellan Falköping och Ulricehamn. De bakar fantastiskt bröd. Jag köpte bl.a. formbröd. Det godaste formbröd jag ätit.
 
 
I går tog jag upp brödet från frysen. Jag gjorde en toast av brödet med ost, skinka, några spenatblad och tomater.
 
 
Vi hade en smörgåsgrill för ett tag sedan men efter mycket användande var den inte så fräsh längre. Nu gör vi toast i våffeljärnet. Det blir godare också tycker vi.
 
 
 
Jag köper sällan tidningar nu för tiden. Maken har Readly där det finns massor med tidningar att läsa på plattan. Jag gillar att ibland titta i tidningar. I veckan köpte jag senaste numret av Lantliv trädgård.  Den tidningen kan jag verkligen rekommendera, fina bilder och många odlingstips.
 
I veckan hämtade jag ett paket på posten. Jag sparar på delar till vår frukostservis, wild rose från Villeroy & Boch. Jag har fyndat en frukostskål på fat på Tradera.  Jag hoppas jag får tag i några skålar till.
 
 
 
Nu ska jag snart hämta Mejla. Vi ska måla i syateljén. Jag ska måla runt smygarna i dörren och de två ljusinsläppen bredvid dörren. Jag grundmålade och målade en gång med färgen i går. Jag ska måla en gång till i dag. Jag glömde dock ta några bilder.  Jag tog en bild innan jag började måla. Maken ska måla taket med vit lasyr.
 
 
Ha en fin söndag.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress