Vi bjöd pappa på semmelwraps i glaspaviljongen i dag.  Wrapsen gjorde vi av pannkakor och fyllde dem med egengjord mandelmassa och vipsad grädde. De blev inte så snygga men goda.
 
 
Det var väldigt fint soligt väder i dag. Det var varmt i glaspaviljongen. Det var andra gången jag fikade där inne i år. Mejla var givetvis med. 
 
 
Efter fikat städade jag och Mejla i syateljén. Så här ser det ut när väggen till toaletten och förrådet satts upp. All gips är ännu inte uppsatt.
 
 
På bilden nedan ses ingången till toaletten.
 
 
På nästa bild ses ingången till förrådet.
 
 
Jag har beställt en 100 cm bred garderob med glasdörrar och åtta trådlådor till mina tyger från Ikea. Jag fick precis besked att garderoben kommer redan på fredag. Maken målade taket i toaletten och förrådet i dag. På onsdag ska han måla resten av taket på nedervåningen. Det kanske går att lägga klinkers till helgen så vi snart kan sätta in garderoben. Garderoben ska stå till höger om elskåpet, som ses på bilden nedan.
 
 
Nu är det dags att lägga sig. Godnatt.
 
MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap

Men så härligt att kunna sitta på glaspaviljongen och fika i solskenet! Spännande med renoveringen också! Ha en riktigt fin start på nya veckan nu!

Svar: Tack. Ha en fin vecka du också. :)
bylijo.se

Linnea Kinis

åh jag skulle vilja prova äta semmelwraps :)

Svar: Gör drt. Det är jättegott.
bylijo.se

Maries Mix

Hej jag hittade till din blogg idag när jag sökte på keramik och blogg. Jättefin och trevlig blogg :) så mysig paviljong och jag såg att du också gillar att pynta till advent <3

Svar: Tack för titten och välkommen tillbaka.
bylijo.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress