Jag är inte mycket för huvudbonader. Jag har ända sedan jag var liten hatat att ha på mig något på huvudet. Jag har blivit lite klokare genom åren och använder numera mössor på vintern.
 
När jag gjorde min planering för sybingon visste jag inte vad jag skulle skapa för huvudbonad. Nu vet jag det. Jag var på slöjdmässan i Hjo i fredags och köpte garn och ett mönster till en mössa.
 
 
 
Jag älskar penséer så jag föll direkt för detta mönstret. Jag tänkte eventuellt ta med mig sticket till Paris bara jag hittar stickor. Jag har länge tänkt sy en kappa med foder av ett penséetyg. Jag får ta tag i det till hösten. Mössan skulle passa perfekt till en sådan kappa. Jag tänkte även sticka vantar med penséer på.
 
För några år sedan gjorde jag vantar av ett ulltyg som jag tovat. Jag broderade penséer på vantarna. Jag har använt de vantarna supermycket. Vantarna är fodrade i det tyget som jag ska använda till foder på kappan.
 
 
 
 
Ha en fin måndag.
 
Sofie

Vilket fint möss-mönster! Så härligt att kunna kryssa i rutor på bingo-brickan. Jag har inte klurat ut riktigt vad jag ska göra för huvudbonad...funderar på ett hårband av någon slag?

Svar: Det var inte lätt att komna på vilken huvudbonad jag skulle göra då huvudbonad inte är någon favorit för mig.
bylijo.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress