Jag och Mejla tog i dag årets första fika i glaspaviljongen. Solen skiner och det är jättevarmt här inne. Mejla beundrar sitt nya hem på avstånd. Vi tänkte snart gå in där och plocka i ordning på undervåningen.
 
 
 
Vi hade lite takpannor kvar från när vi byggde vårt hus. De räckte nästan till halva taket på syateljén.
 
 
Är vädret bra nästa vecka så läggs nog resten av takpannorna också på. Takpannorna kommer på onsdag. Det är bara att vänta och se. Maken är i dag i stan och hämtar klinkers till nedervåningen. Det händer mycket nu.

16 februari 2019

Frukost

Frukost

 
I går när jag handlade köpte jag mycket frukt. Det bev fruktsallad till frukost i dag. Det är så gott. Det blev även en croissant till.
 
 
Jag köpte billiga rosor och tulpaner i blomsteraffären i går. Jag antar att de var billiga för att de inte sålts på allahjärtansdag. Jag köpte inga blommor då utan passade på i går när de var billiga. De kanske inte håller så länge men de är fina nu. Det blev tre buketter. En bukett ses på första bilden och de andra två ses nedan.
 
 
Nu ska jag jobba en stund innan jag går ut med Mejla. Det ser ut att vara fint väder ute. Jag ska ta några bilder på syateljén. Vi hade en del takpannor kvar sedan vi byggde vårt hus. De har stått skyddat och ser ut som nya. Göran lade på dem i går. De räckte nästan till halva taket.
 
Ha en fin lördag.
 

10 februari 2019

Syateljén

Syateljé

Jag var ute i syateljén i dag och städade på nedervåningen. Jag vågade mig upp på ovanvåningen. Så här ser det ut där.
 
 
 
Ha en fin söndag.