27 april 2019

God morgon

Frukost

I går var jag på Akademibokhandeln i Skövde och köpte några böcker. Jag gillar den bokhandeln. De har väldigt trevlig personal. Jag handlar ofta böcker där istället för via nätet. Jag håller tummarna att den inte läggs ner.
 
En av böckerna har jag snart läst klart. Jag gick upp tidigt i dag som vanligt när det är helg.  Maken jobbar natt i dag och sover därför länge. Dottern brukar inte vakna förrän vid 11-12-tiden. Det är ibland skönt att själv äta frukost och läsa en bok under tiden. 
 
 
I dag blev det en enkel frukost som inte tog lång tid att göra i ordning. Croissant som bara var att värma i ugnen. Några honungsmelonskivor, te och köpt smoothie. Jag brukar göra egen smoothie men jag testade i går att köpa proviva smoothie. Den är god.
 
 
Nu ska jag fortsätta läsa i boken och sedan gå ut och spreja på fogen till klinkersen. Maken har lite kvar att foga i dag sedan är klinkersen klara. Vad skönt. Det är mycket jobb att lägga klinkers själv. Maken är duktig som kan det. Jag skulle inte kunna det.  Ha en fin dag.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress