Jag använder några väskor parallellt och gillar att byta väska. Min blåa väska som jag har haft i några år har nu gjort sitt vad det gäller axelremmen. Jag har återbrukat den till en necessär som kommer att användas som förvaring i badrummet på andra våningen. Jag har trivts så bra med väskan och jag tycker den är så snygg. Den har tyvärr börjat gå upp där jag sytt på axelremmen och jag orkar inte göra om det. Det är mycket lättare att bara ta bort axelremmen och förvandla väskan till necessär.
 
Så här såg väskan ut innan förvandlingen.
 
 
Så här ser den ut efter förvandlingen. 
 
 
Nu har jag tvättat den. Så nu hänger den på tork innan den ska ställas i badrummet.
 
Jag har sytt två nya väskor i korktyg. Jag har aldrig sytt i sådant tyg tidigare. Det var lätt att sy i tyget. Jag skickade efter tygerna, enfärgat och mönstrat, från England via internet.
 
Så här blev den ena väskan.
 
 
 
 
Så här blev den andra väskan.
 
 
 
 
 
Den nedre väskan är något mindre. Den blir min nya väska. Färgerna är lite höstiga och passar nu på hösten tycker jag. Den andra ska vara med på en liten utställning/försäljning som jag ska ha på konstnatten.
 
I går var jag på Syfestivalen i Göteborg.  Jag var där med tre andra. Vi var inte ensamma där precis. Många kvinnor och inte så många män. Vi hade det så trevligt. Jag fick en massa inspiration och idéer. I kväll tänkte jag göra ett inlägg om syfestivalen. Ha en trevlig lördag.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress