I dag är dottern så frisk att hon äntligen kan simträna på lördagar. Hon började simma redan i går. I dag blev det en rejäl frukost för henne men även för mig. Jag ska passa på att gå med Mejla när dottern simmar. Det blir en promenad på över en rimme  Jag håller tummarna att regnandet upphör. Det bara vräker ner nu. Mejla kommer bli supersmutsig. Jag får komma ihåg att ta på henne regnrocken.
 
 
Det blev en enkel smoothie till frukost med få ingredienser. Den blev god ändå och nyttig. Den var full med blåbär som är så nyttigt.
 
Recept 2 stora glas
3 dl frusna blåbär 
1 banan
pressad citron
1 tsk vaniljpulver
4 dl mandelmjölk
1 dl turkisk yoghurt
 
Kör alla ingredienser i en mixer. Häll upp i glas.
 
Jag är så nöjd med vår frukostservis som jag fyndat i olika omgångar på tradera. Jag älskar rosa och det är så fina rosa blommor på servisen. Jag är särskilt nöjd med tekannan.
 
 
I går klippte jag ut delar till en klänning som jag köpte tyg till på Syfestivalen förra fredagen. Det var precis så det ena tyget räckte. Jag ska fortsätta sy i eftermiddag.
 
När jag var på Syfestivalen såg jag denna klänning uppsydd och jag ska sy en likadan.
 
 
Jag sydde ihop bakstyckena i går och började fundera vad jag ska ha för knappar. Jag har så många fina knappar som jag fyndat från en sybehörsaffär när den upphörde.
 
 
Jag funderar på att använda de översta. Vad tycker ni?
Emma Engström

De översta tycker jag verkligen är fina, så de tror jag absolut på! :D

Svar: Det lutar åt de översta. Jag är mest ute nu när vädret är så fint men jag hoppas jag hinner sy lite i kväll
bylijo.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress