27 oktober 2018

Lördagsmorgon

Frukost Tyger

Jag fick nästan en chock när jag tittade ut i morse. Snö. Jag tog några bilder från sovrummet. Den första bilden är på fårhagen. Fåren gillar när det är kallt men inte när det är blött. Jag såg inga får, så de är nog inne i sitt lilla hus.
 
 
Jag tog även en bild från ett annat sovrumsfönster. Där det är utsikt mot min blivande syateljé. Det finns en platta men inget mer.
 
 
Jag håller verkligen tummarna att Göran kommer i veckan. Jag och maken har ändrat oss och bestämt att vi med en gång ska dra in vatten. Vi har varit i kontakt med kommunen och vi behöver inget ytterligare tillstånd. Vi har beställt en pumpbrunn och en toalettstol från Rinkeby rör. Vi ska hämta dem i Jönköping på måndag. Jag är ledig på måndag och tisdag. Dottern har ju höstlov. 
 
När vi är i Jönköping ska vi passa på att gå en sväng på IKEA och titta på garderobsinredning.
 
I dag blev det en pepparkakslatte till frukost. Det blev även ett ägg, en kiwi och turkisk yoghurt med banan, pumpafrön och jordnötssmör.
 
Efter frukost ska jag klippa ut ett par byxor i rutigt tyg. Det är så kul att det nu finns många rutiga tyger att köpa. Jag tycker det är så snyggt med rutiga byxor. Jag började sy mycket kläder när jag gick på gymnasiet. I slutet av 70-talet och början av 80-talet sydde jag många rutiga byxor. 
 
 
 
Jag hittade mönstret i min stora samling av mönster.
 
 
Nu är det dags att ta tag i klippandet. Sedan ska jag gå en långpromenad med Mejla. Ha en fin dag.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress