25 november 2018

Frukost

Frukost

I går var jag i Göteborg och tittade på dottern när hon tävlade i simning. Hon var redan där för hon åkte dit med tränarna och dimkompisarna redan i fredags. I går tävlade hon bara i två grenar, 50 m fjäril och 50 m rygg, så det blev ett långt uppehåll från lunch till kl. 16.30. Hon och hennes simkompisar passade då på att gå på Liseberg. De hade fått fribiljetter. Dottern tyckte jag skulle gå på stan. Hon var väl rädd för att jag skulle gå med dem. Jag gick en sväng på stan istället. Jag köpte en julklapp till dottern och en present till mig själv, en röd skjorta.
 
 
Jag gick så mycket att jag fick lågt blodsocker. Jag har diabetes. Jag tog mig en fika på Espresso House, en tomtelatte och en saffransbullar. Sedan satt jag kvar på Espresso House en lång stund och läste en bok som jag köpte på stationen i Göteborg. Tomtelatten var så söt så jag tror inte det blir några fler tomtelatte på Espresso House för mig. Min egen tomtelatte eller pepparkakslatte är mycket godare.
 
 
I dag sover dottern länge och maken har jobbat natt och har inte kommit hem än. Jag har i lugn och ro ätit frukost. Det blev havrevåfflor med skagenröra och avokado. Så gott.
 
 
Jag ska passa på att läsa några sidor i boken som jag köpte i går. Sedan blir det adventspyssel hela dagen med avbrott för träning och hundpromenader och eventuellt lite sytid av en mössa.
 
Ha en fin söndag. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress