Jag tycker det är så kul att göra fint till advent. Det är lite tidigt ännu men jag kunde inte låta bli att köpa två hyacinter till ena badrummet i går.
 
 
Jag köpte även en teadventskalender till mig själv på Kaffe Record i Skövde. Jag har tänkt köpa en sådan i flera år men de har alltid varit slut när jag kommer på att jag ska köpa en. I år beställde jag faktiskt en i tid.
 
 
Det går att spara tomten och att nästa år köpa tepåsar att hänga på tomten. Det kommer jag nog göra. Bra att den går att återanvända.
 
Jag har inte tänkt att ställa fram några tomtar än men jag kollade i mammas tomteförråd när jag var hos Mejla i dag. Jag tog hem några tomtar förra året men det finns många kvar. Min mamma älskade tomtar. Jag tog med mig några fina tomtar från Rolf Berg och ett antal handmålade tomtar som mamma köpt när hon och jag varit på olika julmarknader. Tanken är att de tomtarna jag hämtade i dag ska ställas på en bänk i dotterns rum. När hon var liten julpyntade vi på hennes bänk. Hon har inte velat ha något pynt i sitt rum på flera år men i år vill hon det.
 
 
I dag har Göran varit här och påbörjat bygget av syateljén. Jag ska ta några bilder och lägga ut i morgon. 
Underbarahem

Vilken mysig tetomte har aldrig sett någon sådan och vilken härlig samling tomtar. Jag har inte så många tomtar, jag pyntar inte så mycket inne när det är jul. Gillar ljus ute, så det blir en hel del...
Ha en skön helg!
Birgitta

Svar: Ha en skön helg du också. :)
bylijo.se

Emma Engström

Åhh men vad mysigt! Nu längtar man :D <3

Svar: Jag längtar verkligen till att pyssla inför advent och jul. Jag upplever inte att det är stressigt utan bara kul. Jag hinner det jag hinner.
bylijo.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress