11 maj 2018

Frukost

Frukost

Visst är det härligt med frukost en ledig dag. Jag tycker det är roligt att variera frukosten. I dag testade jag att göra bowls till mig och dottern. Jag har äntligen fått tag i kvarg från mjölk från svenska bönder. Det är svårt att hitta men jag hittade det på lilla ica-affären i Skultorp.
Bowls för en person * 1 dl kvarg och rör i 0.5 msk honung * 1 dl frysta hallon o 1 dl frysta blåbär som jag tinade upp och la dem ovanpå kvargen * Sedan strödde jag över mandlar, chiafrön, pumpafrön, solrosfrön och linfrön. Jag fick inspiration till frukosten ur boken Frukost hela dagen.
Anna och Rasmus Axelsson som gjort boken har två cafén i Stockholm, Pom och Flora. Jag har inte varit där men hoppas att jag snart ska komma dit. Det ser ut i boken som det är ett mycket trevligt ställe. Har ni varit där? Nu ska jag ut och så en blomsteräng över vår jordkällare.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress