Jag sitter på verandan och dricker en latte och tittar ut över våran fina "rondell" där det blommar för fullt.
Det blommar mer i rondellen i dag än vad det gjorde i går morse när jag tog lite bilder.
I helgen satte jag ut squash som jag förodlat inne. De fick nog en värmechock när de kom ut. De ser väldigt vissna ut. Jag hoppas de repar sig.
Jag har några plantor squash kvar inne om de jag satt ut inte klarar sig. Luktärtorna som jag förodlat inne och satte ut för flera veckor sedan växer däremot för fullt.
Jag har även satt olika sommarblommor som också växer för fullt.
Gladiolusen som jag satte bara för någon vecka sedan har också redan börjat komma upp.
Nu ska jag dricka upp latten och sedan gå ut med Mejla.

30 maj 2018

Fynd på tradera

Fynd

När jag var hemma hos en kompis för ett tag sedan blev jag så avundsjuk på henne som har hel servis med Wild Rose från Villeroy & Bosh. Jag fick äran att dricka i en tekopp från den servisen. De är så snygga. Jag älskar rosa och det är rosa blommor på den. För någon vecka sedan sökte jag på servisen på tradera och budade hem tre små tallrikar för 89 kr st. Ett riktigt fynd. Jag var och hämtade dem i dag. Det blir fina frukosttallrikar. Nu ska jag bara få tag i tre tekoppar med fat. Jag har även budat hem ett uppläggningsfat men det har inte kommit än.
Vilket fantastiskt väder det är nu. Jag har upptäckt att jag inte har så mycket kläder som inte är varma. Jag har väldigt många långärmade varma tröjor men inte så många tunnare tröjor. Jag rensade i garderoben för ett tag sedan och i går kom jag på att jag då hittade ett antal stickade eller virkade tröjor som jag gjorde för många år sedan. I går använde jag den här tröjan.
Ha en fin dag.