Borta bra men hemma bäst. Den gamla klyschan stämmer bra. Visst är det roligt att vara på semester men väldigt skönt att komma hem. Jag har skrotat runt hela dagen, packat upp, gått en promenad med Mejla, snart ska vi gå en promenad igen. Två veckor innan skidresor insjuknade hela familjen i influensa. Jag kan inte minnas att jag någon gång varit så dålig. Jag var på väg att avbeställa resan men som tur var chansade vi och åkte. Vi hade en jättebra resa. Nu när vi kommit hem känner jag mig fylld av energi. Länge sedan jag kände mig så pigg. I dag fick jag lust att leta efter prylar som jag kan plantera vårblommor i. Jag trodde att mamma hade en stor gammal blommig tekopp med rosor på som jag tänkte plantera i men jag hittade den inte. Jag hittade dock en massa annat som jag kan plantera i.
Jag hittade ett blommigt fat som jag tänkte plantera på och två Hackefors-krukor.
För ett tag sedan tänkte jag köpa en silverfärgad bricka till badrummet men jag gjorde inte det. Det var ju tur för jag hittade en bricka.
Nu ska jag fortsätta packa upp och sedan gå en promenad med Mejla i snön. Jo det snöar här, ganska mycket.
home2tiny

Mysigt med skidsemester, något jag verkligen kan sakna. Mycket fint du fyndade hos din mamma. Ha en mysig dag. Kramisar Tina

Svar: Vi hade en härlig skidsemester. Tack för kommentaren. Kram Liselotte
bylijo.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress