11 mars 2018

Frukost hemma

Frukost

I går kom vi hem efter en veckas skidåkning i Trysil. Vi har haft en jättebra vecka. Mycket skidåkning. Backarna i Trysil är för mig långa och fina. Tyvärr snöade det fyra dagar så det blev mycket snö i backarna och jobbigt att åka. Vi var i Trysil lördag till lördag. För första gången på 11 år åkte vi även utför på hemresedagen. Eftersom det inte snöat på natten passade vi på att åka. Det var jätteskönt att åka i backarna utan en massa snö. Vi åkte hem vid 13 30. Innan vi åkte hem åt vi lunch på Happy Faces. Dottern och maken åt hamburgare och jag åt hallomiburgare. Vi tyckte alla tre att det var jättegott. Jag hade tyvärr inte telefonen med mig och kunde inte ta några bilder. Jag har tyvärr fortfarande inte lärt mig att ta bilder med makens kamera men jag ska snart lära mig att göra det, kanske till våren eller kanske till sommaren. Nu har vi precis ätit frukost. Man tager vad man haver. Det blev smoothie, te och croissant för mig och dottern.
Recept två stora glas smoothie * 2.5 dl frusna jordgubbar (jag hittade ett paket i frysen från de svenska jordgubbar som jag köpte i somras) * 1.5 banan * 1 msk riven färsk ingefära * 1 tsk vaniljsocker * 1 msk honung * 125 gram keso (ett halvt paket liten förpackning keso) * 4 dl valde mjölkdryck (ex komjölk, havredryck, mandeldryck) Kör alla ingredienser i en mixer. Häll upp i glas. Dottern tyckte smoothien blev jättegod. Den gröna koppen gjorde maken när vi gick en keramikkurs. Jag gjorde fatet.
Ha en fin söndag. Nu ska jag börja packa upp.
Sofie

Åh, smothies är ju godaste, lyxfrukosten! Kul att använda servis som en gjort själv! Jag går en keramikkurs nu, hoppas att jag också kommer kunna använda sakerna jag gör! Super fina!

Svar: Tack. Visst är det kul att jobba med lera. Jag funderar på att gå en ny kurs.
bylijo.se

Pauline Hurtig

älskar croissant :D

Svar: Tack för kommentaren. Visst är det gott med croissanter. Jag tror det blir det till frukosten i morgon också.
bylijo.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress