23 mars 2018

Champagnefest

Klänningar

I morgon ska jag och maken gå på champagnefest. Det ska bli så kul. Klädkoden är kavaj. Jag har sytt en klänning som jag tänkt ha på mig. Jag gick även igenom garderoben och hittade två klänningar som jag kunde tänka mig att ha på mig om klänningen som jag sytt inte skulle bli klar.
Den här klänningen är från Designverket. Jag köpte den på rea för många år sedan. Ett riktigt fynd.
Den andra klänningen är av märket Michael Kors. Det är ett fynd som jag gjorde på rea för några år sedan. Klänningen som jag tänkt ha på mig blev klar i veckan. Så här blev den.
Jag har bestämt mig för att ta klänningen som jag har sytt. Tyget köpte jag får många år sedan. Knappen tycker jag är ursnygg och passar till tyget. Knappen och tyget till ärmarna har jag köpt på tradera av någon som sålde ett lager från en sömmerska. Till Let's Dance ikväll blev det inte champagne utan champagnete och 70 % choklad med torkade jordgubbar. Jag hejar på Tobias Karlsson, även om det egentligen inte är han som tävlar. Jag har varit på två träningsresor där han hållit i dansträning. Han är superduktig och supertrevlig. Kul att han är med i programmet igen.
Chokladen är en favorit som man bl.a. kan köpa på Kaffe Record i Skövde.
Även teet är inköpt på Kaffe Record.
Fredrikapåvinden

Klänningen blev ju jättefin! Vad härligt att ta på sig nått en gjort själv till festen!

Svar: Tack. Det var en jättekul fest. Kul att klä upp sig ibland.
bylijo.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress