Det blommar för fullt i trädgården nu. Jag undrar om det kommer finnas några blommor kvar till midsommar men det är ingen idé att tänka på det nu utan ta vara på den tiden som är nu. Jag har tyvärr inga pioner i vår trädgård men det här pappa. Jag plockade några i går hos pappa.
 
 
 
 
 
Rosorna på den nedersta bilden köpte jag förra året i juni. Maken hade lovat att göra klart en rabatt. Jag trodde på det och köpte rosorna. Rabatten blev inte klar förrän i våras. Rosorna stod i en plastburk ändå tills i våras.Jag trodde inte den skulle klara sig men den har tagit sig fint. Jag lär mig dock aldrig. Maken lovade att han skulle hjälpa mig att flytta fyra lådor där jag ska plantera bärbuskar. Jag köpte buskarna men lådorna är inte flyttade. Jag är tyvärr inte så stark i armarna att jag klarar att flytta lådorna själv. Nu håller jag tummarna att jag nästa vecka när maken börjar sin semester får hjälp med lådorna. Blåbärsbuskarna är fulla med blåbär och behöver komma ner i mer jord.
 
Ha en fin dag.
GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Åh, men så fint! :D

Svar: Tack:)
bylijo.se

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Åh! Här har nästan allt blommat ut! Helt sjukt, aldrig varit med om något dylikt. Det är vid den här tiden blommorna brukar blomma. Vi har fått Rallarrosor och dem brukar komma i mitten av JULI :-o

Svar: Det är helt otroligt vad fort det har gått. Finns det några blommor till midsommar tror du?
bylijo.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress