På förmiddagen i dag när dottern sov rensade jag ut massa skräp ur en gammal ladugård som vi börjat renovera. När dottern vaknade vid 11-tiden var jag helt slut och jag orkade inte göra något mer. Det var så varmt. Jag och dottern bestämde att vi skulle göra en utflykt till Brevik vid Vättern. Det är superfina bad där. Mejla älskar att bada där. Maken började jobba i dag och då passade jag och dottern på att göra en utflykt med Mejla. Maken har ju tyvärr blivit  allergisk mot pälsdjur. Det blir därför svårt att åka på utflykt alla fyra. I dag var Mejla så glad och pigg. Jag satt i skuggan och tittade i en tidning när hon och dottern badade. Mejla badade för fullt men kom upp och hälsade på mig ibland. Sedan gick hon i och badade igen.
 
 
 
När vi kom hem igen hade jag fått ny energi. Jag gjorde yoga och efter det fick jag ännu mer energi. Jag kryssade tre rutor i sybingon,  skapa något till hemmet, skapa något inför hösten och skapa något i material som blivit över. Jag slog således tre flugor i en smäll och sydde en kudde till. Jag hade egentligen planer på andra rutor i sybingon men de tar jag någon annan dag.
 
 
Till framsidan av kudden använde jag en duk som min mamma broderat och sytt på en spets. Jag tycker färgerna i broderiet är så fina och passar till mina höstgardiner. Med kudden skapade jag något till hösten. Nedan ses en bild på duken.
 
 
Som baksida till kudden använde jag ett tyg som blev över när jag för två år sedan sydde höstgardiner och kuddar.
 
 
Nedan ses en bild när jag nålat ihop delarna till kudden. Det är baksidan på broderiet. Min mamma broderade så fint att det knappt ses att det är avigsidan som är uppåt.
 
 
Det är spännande när jag vänder på kudden och ser hur det blev på rätsidan och om det blev som jag tänkte mig. I dag blev det inte som jag tänkt mig i ett hörn. Det var bara att ta upp och göra om. Sedan blev det bra.
 
 
Jag orkade inte stryka och hänga upp höstgardinerna men det blev en bild på nya kudden med den gamla höstkudden. 
 
 
Det kommer bli fint i soffan till hösten eller hur.
Mösstanten

Fin kudde du sydde. Har själv tummen mitt i handen och blir så imponerad när folk gör handarbete.

Svar: Tack. Ha en fin dag.:)
bylijo.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress