I dag var vi i vackra sommarstaden Hjo. Maken, dottern och några kompisar till henne simmade i bassängen som ligger vid Vättern medans jag var på slöjdmässan. Jag fick så mycket inspiration. Jag såg så vackra vävda linnekuddar i rosa toner. Jag älskar rosa. Min mamma vävde mycket och det finns en vävstugan på pappas gård med sju vävstolar i olika storlek. Jag kan dock inte väva men jag vill gärna lära mig.
 
Jag såg också tovade vantar med broderier som var så fina. Jag brukar göra liknande men det var länge sedan. I morgon tänkte jag börja på ett par. Jag fick även inspiration att sy kuddar. Jag tycker det är så kul att sy kuddar. Jag har länge tänkt sy kuddar av en del av mammas broderier, vävda dukar m.m. Jag har mängder av sådant. En utställare hade gjort sådana kuddar som jag tänkt att sy.
 
Jag var på en loppis i Stadsparken i Hjo och köpte två gamla lakan, två spetsar och en massa gamla kökshanddukar som jag ska sy kuddar av. Jag har precis stoppat lakarna i tvättmaskinen. Snart dags att tvätta handdukarna.
 
 
På slöjdmässan köpte jag merinoull av "Vi kan garn". Garnen som jag köpte är så fina men färgerna kommer inte till sin rätt på bilden nedan.
 
 
Efter slöjdmässan och loppisen köpte jag en glass på gula paviljongen och satte mig i skuggan en stund. Jag har diabetes och blodsockret sjunker så av värmen. Jag var i behov av lite glass.
 
 
Jag åt niceglass, en veganglass, som är gjord av frusen banan, en kula med chokladsmak och en kula med passions- och limesmak.
 
Kvällen avslutades med fransk afton hos en kompis som för tillfället har en fransyska på besök.
 
 
GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Så kul :))

Svar: Jag fick sån inspiration o började sy direkt när jag kom hem.:)
bylijo.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress