Jag var på yoga kl 9 i morse, superhärligt. För att jag ska kunna röra mig kl 9 måste jag ta insulin kl. 6.30 och sedan äta frukost. Det blev en tidig morgon i dag också. Jag kunde inte somna om, så jag sydde två kuddar till. I fredags sydde jag två kuddar. Totalt har jag sytt fyra kuddar. Kuddarna använder jag som sittkuddar på uteplatsen utanför glaspaviljongen. Nu har jag kryssat en ruta till i sybingon, gör en kudde. Det var min andra ruta. Jag har tidigare kryssat " slutför ett UFO".
 
 
 
Yogan var vid Simsjön utanför Skövde. Jag räknade inte hur många vi var men jag tror vi var mer än 40 personer. Det är yoga två gånger till där i sommar, nästa söndag och söndagen därpå samma tid. Det var ett jättebra pass. Jag tror jag ska anmäla mig till en kurs. Jag har under många haft ett gymkort först på Feelgood i Skövde och sedan på Actic. Jag har efter mycket om och m sagt upp mitt kort. Det är tyvärr inga pass som passar mig. Jag gillar danspass och step up och gammaldags aerobics men de har inga sådana pass längre så därför sa jag upp mitt kort. Jag såg att Helens dansskolan i Skövde har gruppträning med lartindans som börjar i september. Det ska jag gå på. Latindans är min favoritdans. Jag tränar även mycket på egen hand hemma. Jag har en Nike app som jag tränar med. Det finns även många roliga pass på Youtube. Jag har de senaste veckorna tränar Pilates- och hiit yogapass  som jag hittat på Youtube. 
 
Den översta bilden har jag lånat från Therése Grane som höll i yogan. Hon är en av dem som driver Skövde YogaCentrum. Den nedersta bilden har jag tagit och det var utsikten från min yogamatta.
 
Nu kommer snart våra gäster. Vi ska ha afternoon tea i dag. Jag tänkte vi skulle sitta i glaspaviljongen men det blir nog för varmt. Vi får nog hitta en plats i skuggan.
 
Ha en fin söndag.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress