14 juli 2018

Fynd

Blommor Fynd Träning

I dag har jag fyndat bland mammas saker igen. Pappa bor kvar i huset men ni behöver inte vara oroliga att det blir tomt där. Min mamma samlade på mycket och det finns mängder med saker kvar. I dag hittade jag tre fina uppläggningsfat i ett skåp när jag letade efter mat till pappas hund. Pappa använder dem inte och jag tycker det är synd att de inte kommer till användning utan bara står i ett skåp.
 
 
Jag tycker det är så fint med galler på uppläggningsfat och de två jag hittade är jättefina. Det tredje fatet är från Rörstrands serie fågel blå. Mamma hade både te- och kaffekoppar i den serien. De är så fina.
 
I dag blev det fika för mig och maken samt frukost för dottern ute medans jag och dottern tittade på en serie. 
 
 
Även Mejla var med.
 
 
Det är billigt att fynda mammas saker men jag har även gjort några fynd på loppis för en liten slant  När jag var på slöjdmässan i Hjo fyndade jag några kökshanddukar. En av dem har jag som duk på cafémöblerna ute.
 
 
Jag plockade lite blommor, solhattar och luktärter, som jag satte i en Höganäskruka som jag placerade på bordet.
 
 
 
Luktärterna och solhattarna trivs tydligen i det varma vädret.
 
 
Nu ska jag köra ett hiit yoga pass i trädgården.Jag har hittat så bra pass på Youtube. Jag har kört dem flera gånger. De kan verkligen rekommenderas. Sök på "yoga shred" på Youtube så hittar ni passen. Superbra pass.
Birthe M K Bjørhovde

Det er så mange fine saker fra gamle dager og det er jo ekstra kjekt når man har gode minner knyttet til antikvitetene. Ekstra kjekt med det du finner i huset til din far, men det er gøy å finne fine saker på loppis også. Jeg syns også det er kjekt med slike gamle gode minner fra mine foreldre og besteforeldre. Takk for besøk og hyggelig kommentar på bloggen min. :-)

Svar: Tack själv. Ha en fin dag.
bylijo.se

Amanda Persson

vilka fina saker du fick med dig :) kram!

Svar: Visst var det. Ha en fin kväll.
bylijo.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress