Det gamla uttrycket borta bra men hemma bäst stämmer verkligen. Det är roligt att vara i Stockholm några dagar men det är ännu roligare att komma hem. Jag jobbade i Stockholm för många år sedan men är väldigt nöjd att jag flyttade hem igen. Det var min man som ville flytta från storstan. Jag var då inte så pigg på det men det blev bra. Det tar ju inte heller så lång tid att ta sig till Stockholm 
 
Jag är väldigt nöjd med vårt boende, speciellt när vi gjorde glaspaviljongen och köksträdgården. Köksträdgården är långt ifrån klar och är under uppbyggnad. Vi ska till hösten bygga en syateljé. Det kommer göra det ännu bättre.
 
I dag har jag gått en runda i trädgården. Jag kommer att behöva vattna i kväll. Växterna i glaspaviljongen har jag redan vattnat men de behöver få mer vatten i kväll. 
 
 
Nu sitter jag i skuggan och stickar vantar varvat med läsning i tidningen Topphälsa.  Jag dricker även te och äter en bulle. Mejla ligger bredvid. Dottern och maken är och simmar. Jag ska träna i kväll. Det är alldeles för varmt nu.
 
 
Ha en fin dag.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress