I går hände det grejer med syateljén. Takstolarna kom i går morse och de sattes upp under dagen. Så här såg det ut när jag åkte hemifrån på morgonen.
 
 
När jag kom hem i går var takstolarna på plats och taket var påbörjat. Det är så härligt att titta ut från storarumsfönstret.
 
 
Visst ser syateljén stor ut. Glaspaviljongen ser ut som ett minihus.
Det är så kul att bygget är på gång. Jag hoppades att det skulle bli klart till jul och att Mejla och katterna skulle få flytta hem till jul. Det blir nog inte så. Det är inte så mycket att göra åt. Det blir klart när det blir klart. Det känns i alla fall bra att det händer något med bygget. Nästa vecka ska taket göras. När taket och ytterväggarna är på plats kan jag och maken göra lite själva inne i huset.
 
Jag älskar verkligen december. Det är så kul att pyssla. Jag känner ingen stress utan jag gör det jag tycker är kul. Jag hinner det jag hinner.
 
Jag tycker det är mysigt med frukostar. När vi hinner på morgonen tittar vi på julkalendern. Har ni sett den? Jag tycker den är lite fånig.
 
Här kommer bilder från veckans frukostar.
 
 
I fredags blev det smoothie i bilen. Jag skulle vara på jobbet tidigt och jag hann inte äta hemma. Det är väl inte att rekommendera att äta i bilen men ibland blir det så. Som tur är blir det inte så ofta. Jag är ingen morgonmänniska och har svårt att gå upp på morgonen. Är maken inte hemma händer det att jag inte hör alarmet och då blir det bråttom att göra sig i ordning.
 
Vi har i veckan framför allt haft smoothie till frukost. I måndags blev det chiapudding med frukter och mandelsmör. Jättegott.
 
Recept 1 portion
 
1 dl mandelmjölk
1.5 msk chiafrön
1 dl frusna blåbär
0.5 tsk vaniljpulver
 
Blanda alla ingredienser i en skål. Häll upp i ett glas och ställ in i kylskåpet. Jag gör detta kvällen innan och nästa morgon är det klart att äta. Toppa med olika frukter och mandelsmör.
 
Nu ska jag snart skjutsa dottern till simningen. Under tiden hon simmar går jag och Mejla en långpromenad.
 
Ha en fin lördag.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress