8 december 2018

Fynd på tradera

Fynd

Från det jag var 1 år tills jag fyllde 12 år fick jag en kaffekopp i julklapp av min mormor. Jag tyckte då att det var jättetråkigt. Mina manliga kusiner fick presentkort på LP-skivor och liknande. Det tyckte jag var orättvis. Min mormor var gammaldags och inte särskilt jämställd. Jag tyckte på den tiden att kaffekoppen var jätteful. Jag har ändrat mig nu och tycker om kaffekoppen. Jag har 13 kaffekoppar och 12 assisetter. Assisetterna har jag fått av mamma. En av de 13 kaffekopparna är lagade på mitten. Den hade tydligen gått sönder och min mormor klistrade ihop den. Min mamma tyckte inte det var snyggt med en lagad kopp, så hon köpte en hel till mig. Jag kan hålla med henne. Förutom assisetterna fick jag en sockerskål och två ljusstakar av mamma. I dag hämtade jag ett paket. Jag hade fyndat en kaffekanna i samma servis som kopparna. Nu saknar jag en gräddkanna och ett kakfat. Jag får hålla utkik efter det på tradera eller någon lopis. Sedan är servisen fullständig. Servisen heter förresten blå blomster och kommer från Royal Copenhagen.
 
 
 
Hanna Karlsson

Jag kan tänka mig att det är en sån där gåva som man uppskattar mer som vuxen. Roligt att du snart har en komplett servis. Den är jättefin!

Svar: Det har du alldeles rätt i. Jag uppskattar gåvorna betydligt mer nu än när jag fick dem. Ha en fin helg.
bylijo.se

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★

Men du så fina :D. Det är ju så när man är liten att då uppskattas det inte men sen i tack med att man växer sker det ju saker. Jag älskar serviser, känns som det aldrig finns en gräns för mig :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress