15 december 2018

Frukost

Frukost Syateljé

Nu är det bara drygt en vecka till julafton. Det går så fort. Det är en mysig tid nu. Jag är själv uppe. Dottern och maken sover. Jag äter en julbetonade frukost. I dag blev det julsmörgås med skinka och risgrynsgröt. Samtidigt som jag äter tittar jag på jul med Ernst, första programmet som sändes den 6 december.
 
 
Jag tycker som Ernst att det blir ingen jul om det inte finns julgodis hemma. I dag ska plocka ordning på alla grejer som vi har liggande överallt i huset, så att jag i morgon kan göra roligare saker. Jag och dottern ska då göra lite julgodis. Jag tänkte även göra köttbullar. Finns det tid över ska jag sy en julklapp till dottern 
 
I onsdags bjöd min arbetsgivare på julbord på Lövings vid Hornborgasjön. Ett av de bästa julbord jag varit på. Mysig lokal och fantastisk mat. Det bästa var godisbordet, mycket " hemmagjort" godis. 
 
 
 
 
 
Det ligger lite snö på marken nu. Jag håller tummen att det blir snö på julafton. Det var länge sedan det var snö på julafton.
 
Det är så fint att titta ut. Speciellt när jag tittar ut på den blivande syateljén. Det har hänt mycket där nu. Nästa vecka kommer den utvändiga panelen att sättas upp.
 
 
Jag fick en idé när jag kollade på Ernst. Han målade med vit färg på naturfärgat linne. Jag ska göra något liknande och sätta upp i syateljén.
 
Nu ska jag klä på mig och gå ut med Mejla. Jag ska visa henne syateljén eller den lyxigaste hundkojan som grannen kallar den.
 
Ha en fin lördag.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress