4 augusti 2018

Fynd

Fynd Trädgård

När jag rensade i pappas ena ladugård gjorde jag flera fina fynd. Jag hittade en sockerlåda och en smörlåda. En sockerlåda hade vi sedan tidigare. Jag har nu målat dem två gånger med båtlack. Jag använder dem nu som pidestaler. Jag tyckte det blev jättefint. Vad tycker ni?
 
 
Jag hittade även en pinnsoffa och en pinnstol. Jag har målat dem först med svart grundfärg och sedan med svart fönsterfärg.
 
 
Jag har skickat efter svart tyg med citroner på men det har inte kommit än. Jag ska sy kuddar av det tyget till soffan och stolen. Jag ställde soffan och stolen utanför glaspaviljongen. 
 
 
Bordet köpte jag när jag flyttade hemifrån när jag var 20 år. Bordet är alltså 35 år. Det är lite slitet men jag tycker fortfarande att det är snyggt och det passade till stolen och soffan. När jag köpte bordet tyckte jag det var så snyggt. Jag har även två tillhörande hyllor. Hyllorna tänker jag ställa i min blivande syateljé.
 
I väntan på citrontyget prövade jag med andra kuddar.
 
 
Det finns inte mycket blommor att plocka nu men jag hittade några fina gula blommor i pappas trädgård men jag vet inte vad det är för blommor.
 
 
 
Vilken härlig kväll det är nu. Jag sitter i glaspaviljongen och ska strax gå upp med Mejla till pappas hus så hon får mat. Ha en fin kväll.
 
Emma Engström

Nämen åh! Verkligen snyggt :D

Svar: Tack. Ha en fin dag.:)
bylijo.se

lea, lagomkul

Superfint ju! och precis den typen av inspiration jag behöver nu när flyttkaoset snart lagt sig :)

Svar: Tack. Vad kul att du fick inspiration. Allt behöver inte kosta så mycket och lite ny färg kan göra underverk. Ha en fin kväll. :)
bylijo.se

Irene

Jag gillar gamla sockerlådor, eller trälådor överhuvudtaget - tyckte det blev jättefint! Och jag tror att citronkuddar kommer att passa jättebra i soffan!

Svar: Tack för kommentaren. I dag kom citrontyget på posten. Jag ska försöka sy kuddarna i veckan. Jag är så nyfiken på hur det blir.:)
bylijo.se

Hemmarecept

Superfint!

Svar: Tack.:)
bylijo.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress