24 april 2018

Ystad Saltsjöbad

spa

Nu sitter jag på mitt rum på Ystad Saltsjöbad och bloggar. Jag kom hit vid 17-tiden. Rummet är jättefint, litet men väldigt mysigt.
Efter att jag checkat in på rummet spaade jag i 1.5 timme. Jag tog inga bilder i spaavdelningen. Det var ganska mycket folk. Det var avkopplande ändå. De har två relaxrum på ovanvåningen, ett ljust rum och ett mörkt rum. Jag var i det ljusa rummet. Där är det en fantastisk utsikt över vattnet.
Efter att jag spaat gick jag upp på rummet och bytte om till yogakläder. Jag gick sedan på ett yogapass som började kl 19. Det var ett jättebra pass. Jag har dock blivit väldigt stel i kroppen. Jag måste börja yoga kontinuerligt. Efter passet köpte jag med mig en räkmacka och en raw chokladkaka i spa-receptionen.
Både mackan och kakan var jättegoda. Nu ska jag göra några ansiktsmasker och jobba lite under tiden.
Det här är utsikten från mitt rum.
Ystad Saltsjöbad

Hej! Vad kul att höra att du hade en fin vistelse hos oss. Hoppas du checkar in nöjd och glad, annars får du säga till i receptionen :) Varma hälsningar, Ystad Saltsjöbad

Svar: Jag har det fantastiskt här. Jättefin anläggning och mycket god mat och goda kakor till fikat. Jag önskar bara att kursen inte skulle vara så omfattande att jag kunde utnyttja spaavdelningen lite mer.
bylijo.se

GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Så himla härligt! :)

Svar: Det är jättehärligt här. Kanske lite för mycket goda kakor men det kan man vara värd ibland. Jag hade önskat att jag kunde ha haft möjlighet att utnyttja spaavdelningen lite mer men tyvärr pågår min kurs till 19.30 i kväll och hela dagen i morgon. Jag har dock tänkt att gå på ett morgonpass i morgon kl 7.
bylijo.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress