23 april 2018

Pianopall

Inredning Möbler

Jag har länge tänkt göra om vår gamla pianopall men det har inte blivit av. Nu har det hänt. I samband med att jag målade om en pall som jag köpte på en loppis för 50 kr, som jag berättade om härom dagen, målade jag även om pianopallen med samma gråa chalkfärg. Jag glömde dock ta en bild på hur den såg ut innan jag gjorde om den. Den var vitmålad men färgen hade lossnat på en hel del ställen. Sitsen var klädd i ett beigerandigt tyg. Samma tyg som på puffen som ses på bilden nedan.
Så här blev pianopallen.
Pianopallens sits är nu klädd i ett tyg designat av Nadja Wedin. Jag är väldigt förtjust i hennes motiv. Tyget är i sammet och är verkligen fint i verkligheten. Det kanske inte riktigt ses på bilden. Pianopallen ska stå i mitt och makens sovrum när vi gjort om där inne. Pianopallen får stå i vardagsrummet så länge. Det blev lite tyg över. Jag skulle gärna vilja hitta knoppar som man kan klä med tyget och använda knopparna som hängare på väggen där pianopallen ska stå. Jag har inte hittat sådana knoppar. Är det någon som vet var man kan hitta sådana knoppar?
Fredrikapåvinden

Så fint det blev! Härligt att kunna göra nytt av det en har hemma!

Svar: Tack. Jag har aldrig gjort något sådant tidigare. Jag tyckte det var så kul så jag gjorde om ytterligare två pallar. Nu håller jag på att måla om två stolar.
bylijo.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress