28 april 2018

Frukost

Frukost Smoothie

Vår nästan 20 år gamla stavmixer slutade fungera för några veckor sedan. Jag har verkligen saknat den. Jag använde den till mycket. Jag beställde en ny från campadre.se till ett reducerat pris. Jag hade även rabattkupong och det var fraktfritt. Det är inte alltid fraktfritt på campadre. Det tog lite tid innan den kom men i går kunde jag äntligen hämta den. Den är av märket Smeg.
Jag har en blender som jag gör smoothie i men jag var sugen på att testa mixerstaven så jag gjorde smoothie med den. Det gick bra.
Recept två stora glas med smoothie * 4 dl mjölkdryck * 1.5 dl grekisk yoghurt * 1 färsk rödbeta * 1 rågad matsked honung * 1 tsk vaniljpulver * 1 banan * 0.5 paket svenska frusna jordgubbar * 4 kuber frusna passionsfrukter * 20 g färsk riven ingefära Skala och dela de ingredienser som behövs. Kör alla ingredienser i en mixer eller med en mixerstav. Häll upp i glas. Smoothien blev verkligen god i dag. Jag och dottern är väldigt förtjusta i frusen passionsfrukt. Dottern äter den som isglass. Jag blev så glad när jag handlade i går när jag hittade svenska frusna jordgubbar. Det har jag inte sett tidigare.
Jag ska försöka att plantera lite växter i dag. Ha en bra lördag.
Maria

Åh, älskar att man kan hitta passionsfrukt i frysdisken! Kan rekommendera den från Garant om man vill ha en kärnfri variant!

Svar: Tack för tipset.
bylijo.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress