I dag hade jag tänkt att ta in sommarmöbler samt plantera höstblommor och lökar. Det har regnat hela dagen. Enligt SMHI ska det bli fint väder i morgon. Jag hoppas det stämmer och avvaktar med uteaktiviteter tills i morgon. Jag har gjort en bukett av tre buntar blommor som jag köpte i går. Det blev riktigt fint eller vad tycker ni? Katten trivs i alla fall under blommorna. 
 
 
Jag är så nöjd med den hängande vasen. Jag har skickat efter den på tulipa.nu. Tidigare hade jag svårt att ha blombuketter för katterna åt på dem. Jag var rädd att de skulle äta på något som inte är bra för dem. Bl.a. är påskliljor giftiga för katter.
 
 
 
Jag sysslar inne i dag istället. Jag har under veckan stickat ett par vantar som jag tovat i tvättmaskinen. Nu håller jag på och broderar på dem. Jag hoppas jag blir klar med dem i dag så jag kan visa slutresultatet i morgon.
 
 
Så här såg de ut innan tovning.
 
 
Så här ser de ut efter tovning och under pågående brodering.
 
Jag har så många idéer just nu som jag vill skapa. I kväll ska jag klippa ut till en väska i de här tygerna.
 
 
Mariette

Hej Liselotte!

Åh så fint! Och vad mysigt med katten där också...
Vasen är verkligen som ett smycke i fönstret och har man problem med djur som vill mumsa på buketterna är det ju verkligen bra att kunna hänga upp det!

Önskar dig en fin ny vecka.

Kram Mariette

Svar: Tack för kommentaren. Jag är verkligen nöjd med vasen.
bylijo.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress