6 oktober 2017

Pulled Turkey

Recept

Ofast blir det samma mat vi äter på fredagskvällar. I dag blev det dock något nytt; pulled turkey med tillbehör.
 
 
Det står på paketet hur pulled turkey tillagas. På paketet finns det också ett recept på coleslaw. Jag gjorde dock mitt egna recept på coleslow som jag vet blir bra.
 
Mitt recept på coleslaw
Lägg 2 dl matlagningsyoghurt, 3/4 dl majonäs och 2 tsk dijonsenap i en skål. Rör tills allt blandat sig väl. I  dag kryddade jag med chilimixkrydda. Blanda igen. Strimla med en osthyvel ner ett halvt normalstort vitkålshuvud i röran. Rör igen tills allt blandat sig väl. Klart. Coleslaw blir godast om den får stå en stund innan servering. Jag brukar även strimla ner morötter i coleslawen men jag hade inga hemma i dag.
 
Pulled Turkey på tortilla med coleslaw, färsk babyspenat, tomater och avokadokräm. Recept på avokadokrämen finns i ett tidigare inslag. Det blev riktigt gott. Mejla tyckte ockdå pulled turkey är gott. Hon fick äta upp det som blev över.
 
 
 
jossanhaugen.blogg.se

Jag har aldrig ätit pulled turkey, endast pork, smakar det lika eller är det någon skillnad? :)
Fina handarbeten du gör! :D

Svar: Tack för kommentaren. Smaken på pulled Turkey påminner om pulled pork men jag tycker den med kalkon är godare. Våran tonårsdotter tycker också den med kalkon är godare och enligt henne är den inte lika slemmig i konsistensen som den med pork är
bylijo.se

jossanhaugen.blogg.se

Okej tack för svaret :) Då måste jag prova! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress