25 november 2017

Filmmys

Film

I kväll har jag och dottern filmmys. Jag fyller år om två veckor. I dag var jag och hämtade en födelsedagspresent som jag köpt till mig själv (nattlinne, pyjamasbyxor, tofflor och morgonrock). Vi sitter i soffan, myser och ser på film. Jag är klädd i mina nya kläder.
Jag har gjort tryffelsmet i dag men de är egentligen inte klara att rulla förrän i morgon men vi har gjort var sin provtryffel av varje smak, en tryffel med vit choklad och lime, en med mörk choklad och pepparkakskryddor, en med mörk choklad och passionsfrukt samt en med mörk choklad och bananchips. Jag lägger ut fler bilder och recept i morgon. De blev goda alla fyra men den med vit choklad var nästan godast. Vi drack glögg till och åt pepparkakor med bredbar mögelost. Lite försmak av adventsmys.
Vad ser vi på för film då? Jo våran favoritfilm; Anne på Grönkulla.
Det är totalt tre filmer i boxen. Filmerna är superbra. Jag kan inte räkna hur många gånger vi har sett dem. Jag har upptäckt att det finns en Anne på Grönkulla serie på netflix men den är inte alls så bra som filmerna. Nu ska vi fortsätta att titta på film. Ha en trevlig kväll.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress