Här är två klänningar sydda efter samma mönster. Tyget till den översta klänningen köpte jag 2008 i Paris i en tygaffär nedanför Sacre coeur. Klänningen blev sydd flera år därefter. Tyget till den andra klänningen köpte jag billigt på tradera. Jag har satt svart spets på kanterna till ärmarna och i midjan. I halsen är det resår. För att komma i klänningen är det en dragkedja i ena sidan.
 
 
Jag syr mest väskor och klänningar men även en del annat. Jag har många idéer i huvudet, bl.a. en kappa som jag länge tänkt att sy av kamelfärgad ull o två stolsdynor som jag fått. Jag hoppas att jag får tid med det snart.
 
Av miljöskäl försöker jag att köpa ekologiska tyger. Jag syr även om kläder och köper tyger på tradera. Här är ett exempel på en klänning som jag sytt av ett tyg som jag köpt billigt på tradera. Tyget är vitt på ena sidan och blått på andra sidan.
Kängorna är av märket Brako. De är i jeanstyg med påsydda blommor. Supersnygga, fotriktiga och jättesköna att gå i. Knapparna på fuskfickorna har jag köpt på tradera.
 
Jag blir mer och mer lik min mamma. Jag förstod aldrig varför hon köpte på sig en massa tyger och broderier och aldrig gjorde det färdigt. Jag har nu blivit likadan. Jag har massa med påbörjade projekt, trots detta kan jag inte låta bli att köpa nya tyger. Jag har nu hittat ett nytt favoritställe där jag skickat efter tyger, annettephilipdesign.com. Jag köpte bl.a. tyget till klänningen och väskan i ett tidigare inlägg där. Jag har nu skickat efter nya tyger. De kom i dag. De är jättefina.
 
Det rosa/röda tyget till höger köpte jag vid ett tidigare tillfälle. Tyget till vänster ska bli en klänning. Det räcker nog även till en väska i kombination med de övriga rosa/ röda tygerna. Även de gråa tygerna ska bli väskor.  Jag är väldigt taggad att komma i gång och sy. Det är just nu mycket annat men snart hoppas jag få sätta mig vid symaskinen.