25 juni 2017

Kesopannkaka

Recept

En av min och min dotters favoriträtt är kesopannkaka. Det är jättegott och tillbehören kan varieras nästan oändligt. Den passar både som frukost och kvällsmat samt till frukt, grönsaker, fisk, kött och kyckling. I kväll åt vi den med frukt. 
 
 
Recept för två personer
 
3 ägg
2 msk keso
1.5 msk fiberhusk 
 
Kör de tre ingredienserna med en stavmixer tills det blir fluffigt. Låt smeten svälla 1-2 minuter. Stek sedan smeten. Jag brukar steka i kokosolja men det går lika bra att steka i annat fett.
 
Dela pannkakan. Lägg upp ena halvan på en tallrik och den andra halvan på en annan tallrik. I kväll serverades pannkakan med en halv banan och en halv färsk mango per person samt chiafrön och kokosflingor. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress