16 december 2017

Besök i Lidköping

jul

I lucka 16 fick dottern en utflykt till Lidköping med besök på Salong Preben. Dottern färgade håret och klippte sig. Hanna lockade även dotterns hår. Hanna är så duktig och noggrann. Så här fantastiskt blev dotterns hår.
Medan dottern var hos frissan gick jag på stan. Jag köpte mossa och en kvist som jag gjorde ett blomarrangemang av när jag kom hem.
Det gröna fatet gjorde jag när jag gick en kurs hos Anna Wennerstrand i Broddetorp. Jag gjorde även tekannan. Den använder jag inte utan har den enbart som prydnad.
Jag köpte även några fat och en skål som jag tänkte använda i morgon till adventsbrunchen.
Jag och dottern åt lunch på Bakgårn. Jag åt en tapaslunch bestående av rotsakssoppa, toast med getost, ostpaj med räkröra och sallad bestående av olika betor och morötter. Lunchen var jättegod. Dottern åt en hamburgare med pommes. Hon blev också nöjd. Vi hade efter lunchen tänkt att gå på stan en stund och sedan fika. Klockan var dock så mycket att vi istället gick till Espresso House och köpte med oss var sin varm dryck och åkte sedan hem. Det är inte så svårt att gissa att det för mig blev en tomtelatte. Dottern valde varm vitchoklad toppad med grädde och marshmallows. Ha en fin kväll. Nu ska jag och dottern ha en filmkväll.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress