10 december 2017

Julbasar

jul

I går hade jag en liten julbasar i vår glaspaviljong. Det var så mysigt. Jag sålde 2 väskor, några sminkväskor, en ljusstake med 3 granar, 2 julbonader, ett par vantar, en plastbantarkasse och ett lammskinn. En pågående virkad sjal blev också bokad. Jag får så många idéer som jag vill göra. Förra veckan kom jag på att jag hade fyra kransstommar i garderoben. Jag fick en idé att vira lammskinnsbitar runt dem. Jag tycker de blev fina. Det tyckte andra också. Jag sålde alla fyra. Jag hoppas det blir en tradition med julbasar i glaspaviljongen. Här kommer några bilder.
I morse när jag gick ut och gick med Mejla låg det lite snö på marken, då var det så gör fint ute
Nu sitter jag i stora rummet och väntar på att bli serverad födelsedagsbrunch.

7 december 2017

Julkrans

jul

I dag gjorde jag en hjärtformad krans av gutefårlammskinn i mörkare färg.
Snart är det dags för julmarknad. Det ska bli så kul. Jag hoppas det inte regnar hela lördagen. I morgon ska maken förhoppningsvis göra klart belysningen i muren. Jag håller tummarna att det inte regnar i morgon.

6 december 2017

Julkrans

jul

Jag fortsätter att göra saker till julmarknaden på lördag. I dag blev det en hjärtformad krans. Lammskinnet kommer från våra egna lamm. Vi har nu 12 gutefår. Vi har nu bara tackor. Tidigare när vi hade en bagge kunde vi tyvärr inte behålla lammen. Jag har aldrig kunnat äta lammkött av våra egna lamm. Jag vet i och för sig att de hade det bra hos oss men de var våra familjemedlemmar. När vi ändå var tvungna att slakta dem tog vi hand om skinnen och lämnade in dem för beredning. Vi tyckte det var synd att kasta skinnen. Nu ska jag göra färdigt den kransen som jag påbörjade i går.