I går var jag på Syfestivalen i Göteborg. Det var mycket att titta på. Jag hade förutsatt mig innan att jag inte skulle köpa så mycket. Jag hade bestämt att jag skulle köpa lite nya tyger av Annette Philip Design, då jag visste att hon hade nya tyger på gång. Vilka fina tyger hon hade. Jag köpte några stycken. Jag ska sy väskor av dem. Jag hoppas jag hinner sy några till helgen.
 
Dessa tyger kommer från Annette Philip Design.
 
 
Det var många som sålde mönstrad trikå. Jag köpte sådant tyg förra året som jag fodrade stickade vantar med. I år köpte jag några tyger som jag ska sy necessärer och sminkväskor av.
 
 
 
Jag köpte några garnnystan som jag ska sticka mönstrade vantar av. Det går bara åt två nystan till ett par vantar. Varje nystan kostade 45 kr. Det tyckte jag var billigt. Garnet var dock inte 100 % ull som jag brukar sticka i. Garnet heter arwetta classic och innehåller 80 % superwash merino ull och 20 % nylon. Garnet och ett mönster köpte jag av lullullavjennypenny. Hon har gjort en bok med jättefina vantmönster. Bl.a. ett med fjärilar. De ska jag sticka av det rosa garnet. Boken hade dock tagit slut. Nu väntar jag på att den ska komma i lager igen. Då ska jag skicka efter den. Jag ser fram emot att i höst sitta i min rosa fåtölj, dricka te och sticka vantar.
 
 
 
 
 
Sandra Rosén Dahlgren

Va kul! Älskar den där sista raden i inlägget, den om höst, te, rosa fåtölj, och stickning. Verkligen mysigt :)!

Svar: Tack! I kväll ska jag göra ett inlägg om min rosa fåtölj.
bylijo.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress